4 tricks der sikre dig en succesful påføring

Af Tiffany Andrews den June 24, 2021

 

Der er mange smarte måder at påfører sin eyeliner på, men med de her 4 tricks kan du altid sikre dig en succesful påføring!

 

#1 Ingen olie på øjenlågene 

Hvis man skal have så meget ud af eyelineren som muligt, skal man passe på med at putte for meget olie i ansigtet - eller ihverfald på øjenlågene - Da det er med til at opløse eyelineren. 

Det er også derfor vi altid anbefaler at bruge en olie-baseret makeup fjerner, til at fjerne din eyeliner med. 

 

#2 Styr på målene 

For at øjenvipperne kan magnetisere, skal de have noget at kunne magnetisere sig til. Det betyder også at du altid skal huske at påføre eyelineren minimum helevejen fra dit indre hjørne af øjet / begyndelsen af dine naturlige vipper, og hen til dit ydre hjørne / slutningen af dine naturlige vipper, for at sikre dig at øjenvippen kan sidde godt fast hele det stykke. 

Selvfølgelig er dette ikke nødvendigt, hvis du f.eks. har klippet vippen midt over, for kun at bruge den som fylde i slutningen af vipperne. 

Derudover anbefaler vi at lave eyelineren minimum så tyk som magneterne på øjenvipperne, for igen at sikre sig at de har nok at holde fast på.

 

#3 Lillefinger på kinden

Et smart trick for bedre kontrol, er at placere sin lillefinger på kinden og styre eyelineren med sin pege- og tommelfinger! Det hjælper ovenikøbet på, hvis man ryster meget. 

 

#4 Lad eyelineren tørre

Et sidste trick til at få mest ud af din påførelse, er at vente til eyelineren er 80% tør før du magnetisere dine vipper til. Det tager ca. 20 sekunder og kan gøre en stor forskel, når det kommer til holdbarhed.